Onze lunchroom

Een gezellige plek in hartje Wassenaar

Proef de sfeer...

Welkom in onze gezellige broodjeszaak. Binnen kun je aan een van onze tafeltjes plaatsnemen of aan de bar aan het raam. In de zomer hebben we ook een koel terras aan de voorkant van onze zaak. 

De Broodjes Bar bestaat 5 jaar

Bezoekers waarderen onze lunchroom

Met meer dan 5 jaar ervaring en expertise

5/5
“De Corona periode zal hoe dan ook de geschiedenis in gaan. Bedrijven die er door de juiste aanpassing uitspringen vallen des te meer op. De broodjesbar is er daar een van. En dan is er aan het eind de grote smaaktest. Die wordt makkelijk gehaald. Zo ongelooflijk vol smaak. oh... En als je dan toch voor lekker gaat. Probeer eens een smoothie.”
Chris
5/5
“Na de diploma uitreiking van onze dochter, hadden we een picknick/fotoshoot in het aangrenzende park. Geen probleem voor de Broodjes Bar. Er werden heerlijke belegde broodjes én drankjes op locatie afgeleverd. Smullen! En wat een top service.”
Jolette
5/5
“Wilde hier altijd al eten. Eindelijk was het vandaag zover heerlijke XL-brood gegeten en een lekkere huisgemaakte smoothie erbij. Leuke zaak, vriendelijke eigenaresse en goede service. Een aanrader kom hier zeker terug bedankt Barbara & collega.”
Diana
5/5
“Altijd gezellig, altijd vers, altijd lekker, altijd een feestje bij de Broodjes Bar. Als ik erg druk ben, bel ik even vanuit de auto en kan ik mijn broodje snel afhalen. TOP service !”
Lilita
Catering van evenementen

Catering voor speciale gelegenheden

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Daarom verzorgt de Broodjes Bar de catering voor feesten of evenementen zoals een verjaardag of jubileum.

Maar ook bedrijven die een lekkere lunch willen bestellen of hun evenement willen aankleden met lekkers van de Broodjes Bar zijn aan het juiste adres.

Volg ons op social media

Voor actueel nieuws, aankondigingen of nieuwe specialiteiten

Over De Broodjes Bar

De Broodjes Bar is een gezellige lunchroom in hartje Wassenaar. In onze lunchroom ben je welkom om onze lekkere vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, overheerlijke koffiespecialiteiten en lekkernijen te proeven. Ook take-away mogelijk.

Bestellen via Thuisbezorgd

Je kunt direct bij De Broodjes Bar jouw bestelling plaatsen via mail of per telefoon (070 331 61 08) maar je kunt ook bestellen via Thuisbezorgd.

Volg ons op social media